hundar1.jpg

Är något som jag ägnat mycket tid åt i min utbildning av hundägare. Jag älskar att klura ut lösningar som ska passa både dej och din hund.

 

Har du kört fast med något när det gäller er kommunikation, hundmöten eller apportering eller någon annan utmaning för mej att ta tag i så hör av dej.

 

När man jobbar med sk problem så är det oftast så att det krävs några träffar för att komma ur gamla vanor, ett vanligt upplägg ser ut så här; den första gången innebär att vi träffas och har en grundlig genomgång av problemet, jag tittar på ert samarbete och ger de första hemuppgifterna för er att jobba med. All form av beteende förändringar hos hund och/eller förare är sällan en kvickfix utan kommer att kräva arbete och engagemang från er. Sen ses vi en andra gång efter ca en vecka och har till sist en uppföljning efter några veckor till. Under den här tiden har vi givetvis telefonkontakter vid behov. Ni får vid behov också skriftliga råd och tips för fortsatt träning.

All sådan träning görs på timtaxa som är 450kr i timmen när vi träffas på vardagar 8-17 hemma hos mej. Om vi istället ska ses på kvällstid eller helger är priset 550 kr/ timma. Om vi ses hemma hos dej eller på annan plats tillkommer reseersättning 25kr/ mil.

Välkommen att höra av dej så börjar vi med ett telefonsamtal, och bokar tid för ett första möte.