jagar1.jpg

Nu kan jag även erbjuda friskvård och rehabilitering för din hund.

Om du vill hjälpa den att hålla längre är det jättebra att boka en rörelseanalys där jag ser över hundens rörelseapparat och också föreslår träningstips. Detta är väl investerade pengar för en hållbar hund.

Förutom rörelseananlys så kan jag hjälpa till med viktminskningsprogram för din hund. Det börjar bli ett stort problem med överviktiga hundar och därmed många följdsjukdomar, så ett bra sätt att undvika sådana är att lägga lite tid och pengar på förebyggande arbete. Jag hjälper er gärna med ett program för det och förhoppningsvis kommer jag igång med gruppträningar inom kort.

Jag tar också mot hundar som behöver rehabiliteras igång efter en skada. Du kan be din veterinär om remiss till mej så kan du få ersättning via ditt försäkringsbolag om du har en bra sådan försäkring. All sådan träning sker i nära samarbete med behandlande veterinär.

Vad kan jag erbjuda då?

Jag har till min hjälp ett löpband som är fantastiskt för rörelseanalyser där vi kan se tillsammans på hur hunden rör sej. Det är viktigt att du lär dej se vad som är rätt och fel i hundens rörelser så att du i tid ser förändringar. På bandet kan man få hunden i både uppför och nedförsbackar och i olika tempon för att se hur den använder sina muskler. Vi kan också prova viktmanchetter och/ eller klövjeväska för stabilisering, muskeluppbyggnad och för att hjälpa hunden till bättre rörelser.

Jag har också en vibbplatta som är suverän för avslappning eller massage för hundar efter hårt arbete eller skada. Den kan också användas vid träning på ett skonsamt sätt, eller vid hjälp med viktnedgång. Fanstastisk för böjseneskador som är ett vanligt problem.

Balansbollen är också suverän för hemmaträning.

Om vi vid en rörelseanalys hittar felbelastningar så hjälper jag dej med ett träningsprogram där du kan göra mycket själv.

Om vi istället hittar en skada så har jag ett gott samarbete med lokala veterinärer om vi behöver en sådan först. Jag har även möjlighet att hjälpa din hund med både ultraljud och intraljud och ev. värme och kylbehandling. Nu ingår även laser i det jag kan erbjuda, suveränt vid smärtlindring och vid svårläkta sår.

Viss försäljning av kosttillskott och rehab tillbehör har jag också. Jag är återförsäljare för Redog och  även K9 designs balansbollarsamt Back on Track.

Prisex 550 kr för rörelseanalys och träningsupplägg.

För rehab behandlingar tar jag 650 kronor.

Ovanstående priser gäller vardagar mellan 8-17,  på kvällar och helger är timtaxan 100kr mer.

 

Vibbehandling/ Löpbandsträning 350 kr för första besöket med instruktioner.

 

Egenträning Vibb/ löpband  200 kr för enstaka besök

                                               800 kr för 5 ggr

                                               1500 kr för 10 ggr

Bara vibb träning                  100 kr för enstaka besök

                                               450 kr för 5 ggr

                                               800 kr för 10 ggr

 

Jag är givetvis ansvarsförsäkrad och innehar F skattsedel.

 

Jag är certifierad Hundfysioterapeut, utbildad vid Redog i Västerås. Har gått laserkursen hos Nordisk heste och hundteterapiskola, drivs av fantastiska Line Österhagen. Jag är också Certifierad Cirkelträningsledare genom Britta Aagard

Under 2018 har jag gått ytterligare en laserkurs på Redog.

 

 Återförsäljare för Redogs produkter, ex.vis Joint Balance fodertillskott vid ledbesvär, samt viktmanchetter och klövjeväskor.

 

Anmälan gärna intresse via mail eller ring för mer information. Skicka gärna med ditt telefonnummer också om jag behöver komplettera med något, tack!!


(Lämna tom)