Massor av nyheter på gång;

Som det ser ut nu så är kursstarterna i agility framflyttade en vecka. Några platser finns kvar att boka.

 

Från och med 1/1 kommer jag att jobba med hundar på heltid, detta innebär många nyheter.

 

Jag utökar mitt rehab med laserbehandlingar och kommer att jobba ändå mer med smärtbehandlingar och rörelseanalyser.

 

Friskvården utökas med cirkelträning då jag nu avslutat min utbildning hos Britta Agardh, ta chansen att få hjälp med att förebygga skador genom bra fysträning.

 

Jag är också ombud för Svedea djurförsäkringar och hjälper dej gärna att se över ditt försäkringsskydd på dina fyrfota vänner. Hör av dej om du vill veta mer.

 

Jag kommer att ha lite mer tid att hjälpa till med hundrastning om du har problem någon dag. PS gäller bara enstaka tillfällen.

Passa på att prenumerera på nyhetsbrevet, enligt rutan nederst här på sidan, så du inte missar något!! 

Här kommer uppdateringen om kurser;

Valp och Nybörjarkurs

Nästa startar 4/4, platser finns kvar.

Miljötränings och Fortsättningskurs för Slynglar

Har du gått en valp eller nybörjar kurs, är det här något för dej, vi jobbar mer med kontakt och utvecklar våra belöningar, och provar om det fungerar i andra miljöer också. Startar 23/4

Agilitykurs nybörjare

För dej som vill prova på agility men samtidigt förbättra kontakt och samarbete, stort fokus på att ha kul med din hund.

Nybörjarkurs startar den 18/3. Det kommer också att bli en fortsättningskurs, som startar den 17/3 med bästa Frida Wallin som instruktör, utbildad av svenska Agilityklubben.I den jobbar vi med kombinationer och banor i lite högre fart, fokus på handlingstekniken, vill du utvecklas kommer du få god coaching av henne.

 

Aktiveringskurs

Om du inte riktigt vet vad du och din hund kommer att ha roligast med så är det här en kurs för er. Ni kommer att få prova på många olika saker bla spår, agility, rally, balansövningar, klövjeväskor och nosövningar. Brukar vara min mest populära kurs. Har en igång nu och startar nästa inom kort så lämna gärna intresseanmälan.

  

Kontaktkontraktet

 Här grundtränar vi kontakt och samarbete enligt Eva Bodfäldts bok med samma namn. Denna kurs passar för alla åldrar på hund. Är en utmärkt grundkurs. Startar i April.

 

Apportering grund / Fortsättning

Är fantastiskt kul för både hund och förare. Startar en ny nybörjarkurs den 11/3 och fortsättningskurs samma dag, passa på Inte många platser kvar nu.

Rallymix grund

Är en jätterolig kurs för er där vi med hjälp av rallylydnadens skyltar jobbar med kontakt och samarbete och utvecklar vår förmåga att komunicera med hunden. Nästa startar den 12/3, finns några platser kvar.

Rallymix fortsättning

Vill du träna banor och flyt så är det här en kurs för dej. Kommer att bli en träningsgrupp med både rally och agility.

Här kommer vi att ha fokus på samarbete mellan dej och din hund och verkligen jobba med att ha roligt med hundarna. Ta chansen att hitta på nya saker med din hund.

 

Balansbollskurs

Ett fantastiskt sätt att hjälpa din hund till bättre koordination och kroppskontroll samtidigt som den får en mental utmaning. Också suveränt ur både friskvårds och rehabssyfte då den hjälper hunden att bygga små muskler som stabiliserar lederna. Nya datum är 1/3 del 1 och 15/3 del 2. Dessa kuser hålls inomhus i vårat garage.

 

 Noskurs

Blev väldigt populär, här får du hjälp att utveckla din hunds fanatstiska nos till nytta för dej. OBS ingen noseworkkurs utan vi lär våra hundra att identifiera dofter som passar våra behov, kanske leta efter din vante eller dina nycklar eller golfbollar, kanske kantareller. Det finns många saker vi kan behöva få hjälp av vår hund att hitta. Vi provar också lite spårutmaningar. Planerar ny till den 27/3

Cirkelträning för hund

Är årets nyhet. Nu är jag certifierad som cirkelträningsledare hos Britta Agardh och det ihop med min hundfysioterapeut utbildning kommer att ge er en häftig utmaning. Vill du bygga upp din hunds fysik inför kommande tävlingssäsong eller efter dräktighet eller bara vintervilan kommer jag erbjuda jätteroliga kvällar.  Kursstart den 22/3 ta chansen att var först på den här nya möjligheten!!

 

Hoppas du hittar något som passar och är kurssugen nu igen efter vintervilan.

Saknar du något i mitt kursutbud så är du välkommen med önskemål. 

Läs mer om kurserna under fliken kursutbud.

När du anmäler intresse för en kurs får du fullständiga datum och tider för den innan du lämnar slutgiltigt besked.

Hälsningar Karin och hundarna

PS om du lämnar din mailadress i rutan här under så prenumererar du på uppdateringar från min hemsida, kan vara jättebra så du inte missar just din kurs