Lite nya kurser och datum

 

Passa på att prenumerera på nyhetsbrevet, enligt rutan nederst här på sidan, så du inte missar något!! 

Kursplanering;

Valp och Nybörjarkurs

Fantastiskt tryck på denna kurs nu, hinner med en till innan vintern som startar den 2/11, två platser kvar.

Miljötränings och Fortsättningskurs 

Har du gått en valp eller nybörjar kurs, är det här något för dej, vi jobbar mer med kontakt och utvecklar våra belöningar, och provar om det fungerar i andra miljöer också. Startar den 6/11

Agilitykurs nybörjare

För dej som vill prova på agility men samtidigt förbättra kontakt och samarbete, stort fokus på att ha kul med din hund.

Nybörjarkurs startar den 17/9. Det kommer också att bli en fortsättningskurs, som startar samma dag, där jobbar vi med kombinationer och kontakt i lite högre fart. 

Nu beror det på hur vintern blir om det kan gå med agility, men försöker få till lite banträningar. Lämna gärna intresseanmälan. 

Aktiveringskurs

Om du inte riktigt vet vad du och din hund kommer att ha roligast med så är det här en kurs för er. Ni kommer att få prova på många olika saker bla spår, agility, rally, balansövningar, klövjeväskor och nosövningar. Brukar vara min mest populära kurs. Blir en till nu som startar den 18/11, kommer att gå på lördagar utspridda över ca 2 månader.

  

Kontaktkontraktet

 Här grundtränar vi kontakt och samarbete enligt Eva Bodfäldts bok med samma namn. Denna kurs passar för alla åldrar på hund. Är en utmärkt grundkurs. Eventuellt blir det två halvdagar om intresset finns?

 

Apportering grund / Fortsättning

Är fantastiskt kul för både hund och förare. Startar en ny nybörjarkurs i slutet på september om intresse finns, vill ha minst fyra deltagare. Enstaka tillfällen för fortsättningsträningar kommer att erbjudas vid fyra intresserade.

Startar ny om intresse finns! 

Rallymix grund

Är en jätterolig kurs för er där vi med hjälp av rallylydnadens skyltar jobbar med kontakt och samarbete och utvecklar vår förmåga att komunicera med hunden. 

Rallymix fortsättning

Vill du träna banor och flyt så är det här en kurs för dej. Startar en ny den 5/11

Här kommer vi att ha fokus på samarbete mellan dej och din hund och verkligen jobba med att ha roligt med hundarna. Ta chansen att hitta på nya saker med din hund.

 

Balansbollskurs

Ett fantastiskt sätt att hjälpa din hund till bättre koordination och kroppskontroll samtidigt som den får en mental utmaning. Också suveränt ur både friskvårds och rehabssyfte då den hjälper hunden att bygga små muskler som stabiliserar lederna.

Ingen ny planerad just nu

 

 Noskurs, dagtid

Blev väldigt populär, planerar en på dagtid efter sommaren, här får du hjälp att utveckla din hunds fanatstiska nos till nytta för dej. OBS ingen noseworkkurs utan vi lär våra hundra att identifiera dofter som passar våra behov, kanske leta efter din vante eller dina nycklar eller golfbollar, kanske kantareller. Det finns många saker vi kan behöva få hjälp av vår hund att hitta. Vi provar också lite spårutmaningar. Nya datum kommer

Fyskvällar

I mitt jobb som Hundfysioterapeut har jag fått frågan av flera om vi inte kan träna tillsammans. KOmmer nya datum snart, lämna gärna intresseanmälan.. Här kommer ni få både teori och praktik runt hur vi kan hjälpa hunden att bygga upp sin fysik på bästa sätt med hjälp av enkla medel. Utrustning finns att låna och tror att ni snart kommer att upptäcka hur kul det är att jobba så ihop med era hundar. En bonus här tror jag blir lite bättre flås hos er båda. Ta chansen att prova lite nya saker med er hund.Hör av er för mer information.

Hoppas du hittar något som passar och är kurssugen nu igen efter semestern.

Saknar du något i mitt kursutbud så är du välkommen med önskemål. 

Läs mer om kurserna under fliken kursutbud.

När du anmäler intresse för en kurs får du fullständiga datum och tider för den innan du lämnar slutgiltigt besked.

Hälsningar Karin och hundarna, som utökats med sex söta labradorvalpar nu.